lørdag den 8. august 2015

Dag 4 - Dragsholm Slot

Den sidste dag besøgte vi urtehaven på Dragsholm Slot, samt gik en tur med naturvejleder Jørgen Stoltz fra Silva Danica over enge og langs strander for at finde krydderurter.


Video Gå chefkokken i bedene:
 

Kl 10.00 mødtes vi i krydderhaven for at gå chefkokken på Dragsholm Slot i bedene.
Og dette ment helt bogstaveligt. Vi fulgte med naturguide Jørgen Stoltz i Dragsholms chefkoks fodspor i krydderhaven, over engene og på stranden. Her smagte på nogle af de urter, der bliver brugt i slotskøkkenet. Se video til venstre.

Mere information om Jørgen Stoltz og Silva Danica på www.silvadanica.dk

Så var appetitten skærpet til frokost på slottet kl 12.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kl 12.00 blev en dejlig og oplevelsesrig tur afsluttet med frokost tilsat urter fra krydderhaven, engene og stranden.

Læs mere om urtehaven på Dragsholm Slot:
www.dragsholm-slot.dk

Vi spiste frokost i 'Spisehuset; “Køkkenchefens livret” - Stegte slotspølser med kold kartoffelsalat,
sennep, remoulade og urteketchup 

www.dragsholm-slot.dk/gastronomi/spisehuset
 
Frokosten blev efterfulgt af kaffe i den blå stue og herefter gik turen hjemad. 

Læs mere ok Dragsholm Slot:
www.dragsholm-slot.dk